ARVOISA MUUSIKKO!

Muusikkojen liiton jäsenenä saat Terppa!-jäsenyyden maksutta! (norm. 9,90 € / kk)

  

Freelancemuusikoille ei useinkaan ole tarjolla työterveyspalveluita.

Terppa! ja Muusikkojen liitto korjaavat asian. Muusikkojen liiton jäsenenä saat Muusikkojen Terppa! -jäsenyyden sekä sähköisen terveystarkastuksen maksutta. Lisäksi olet oikeutettu veloituksettomaan kuulon tarkastukseen, sillä se kuuluu Muusikkojen sairauskassan korvauksen piiriin. Terppa! -jäsenyys ei myöskään sido sinua mihinkään. 

Muusikkojen Terppa! on lääkäriasema Medics24:n ja Muusikkojen liiton yhdessä juuri muusikoille räätälöimä terveyspalvelu. Muusikkojen Terppa! huomioi ennaltaehkäisevästi muusikoille tyypilliset sairaudet ja tuo terveyspalvelut jokaisen muusikon taskuun. Lääkärin puheille pääsee niin keikkabussista maailmalta kuin vaikkapa kotisohvalta. 

EDUT MUUSIKKOJEN TERPPA!-JÄSENILLE

Kuulotutkimus

Kuulo on muusikon tärkein työkalu ja sen kunnosta kannattaa huolehtia. Terppa!-jäsenenä saat kuulotutkimuksen maksutta.


Etäterveys

Chat-vastaanotto: lääkäri 29€ (norm. 39€) ja hoitaja 9€ (norm. 19€). Videovastaanotto(20min): lääkäri 39€ (norm. 49-59 €) ja hoitaja 14€ (norm. 19€). Etäpalveluilla hoituu 80% kaikista tapauksista.

Digi-terveystarkastus

Ilmaisella digitaalisella terveyskyselyllä kartoitetaan terveyttäsi ja tunnistetaan mahdollisia riskitekijöitä.

 
 

Olavi Uusivirta terveystarkastuksessa

Työterveyden erikoislääkäri Matti Peura tutki Olavi Uusivirran ja rumpali Olli Krogeruksen soittokunnon ennen keikkakesää. Katso videolta mitä mietteitä Terppa! ja työterveys konkarimuusikoissa herätti.

 

LIITY SOITTAMALLA
010 505 9453
JA VARAA SAMALLA MAKSUTON KUULOTESTI

YHTEISTYÖSSÄ

Demo logo
Demo logo