Hopea-taso

Kun arvostat työntekijöitäsi, muttet halua maksaa turhasta.

Sisältää rajattomat hoitajan etävastaanotot.

Mielenhuolto-chat jokaiselle työntekijälle ilman lisäkuluja.

14,90 € / työntekijä / kk.


 

Yli 140 tyytyväistä yritystä on valinnut Terppa! -työterveyden. 

Liity sinäkin tyytyväisten Terppa! -työterveysasiakkaiden joukkoon! Kerromme kustannuksista aina etukäteen ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Mielenhuolto-chat huolehtii ammattilaisen mielestä

Kaikki nykytyö vaatii ammattitaitoa ja ammattitaito vaatii paljon aivoilta. Oli kyse sitten fyysisestä työstä tai niin sanotusta toimistotyöstä, yhteistä on se, että ammattilaisuus kuormittaa mieltä. Onneksi työn kuormittavuutta on mahdollista keventää oikeita työskentelytapoja sekä ajattelutaitoja kehittämällä.

Kehittämämme Mielenhuolto-chat tukee ja auttaa työntekijöitä niin työhön kuin vapaa-aikaankin liittyvissä asioissa. Mielenhuolto-chat sisältyy Hopeatason kk-maksuun.

Odoo • Text and Image

Askarruttaako jokin?

Varaa aika 15 minuutin puhelinesittelyyn! Valitse kalenterista sinulle sopiva aika, niin soitamme sinulle.

Odoo • Image and Text

Rajaton hoitajan etävastaanotto sisältyy kuukausimaksuun

Hopea-taso tuo etähoitajan työntekijän taskuun ilman lisäkustannuksia tai yllätyslaskuja. 

Kokenut etähoitaja pystyy auttamaan valtaosassa tapauksia eikä lääkärin käyttö ole läheskään aina tarpeellista. Työterveydessä ohjataan työntekijät valitettavan usein suoraan lääkärille laskutussyistä, vaikka kokenut hoitaja olisi voinut auttaa työntekijää siinä missä lääkärikin.

Me ohjaamme työntekijän lääkärille vain, jos siitä on sovittu työterveysyhteyshenkilön kanssa toimintasuunnitelmassa, ja silloinkin ainoastaan kokeneen hoitajan tekemän hoidontarpeen arvioinnin jälkeen.

Hopea-taso on ammattilaisia arvostavan valinta! 

Kun ammattilainen sairastaa yhden päivän, maksaa se työnantajalle 300 - 350 €. (Lähde: Elinkeinoelämän keskusliitto)

Ilmoitamme kaikista mahdollisista lisäkustannuksista ennen sopimuksen allekirjoittamista eikä mistään ylimääräisistä toimista laskuteta ilman sopimista.

Hopea-tason aloitusmaksu (alk. 390,00 €) sisältää kaikki työterveyshuollon perustamistoimenpiteet. Huomioithan, että aloituskustannukset voivat vaihdella toimialan vaatimusten mukaan.

Huomioithan lisäksi, että lakisääteinen työpaikkakäynti on viranomaisten vaatima pakollinen osa työterveyttä ja se laskutetaan erikseen seuraavasti: 0,46 € / kilometri paikkakunnan sisällä plus 89,00 € / tunti työterveysammattilaisen käyttämän ajan mukaan (keskimääräisesti työpaikkakäynti hoituu noin tunnissa).

Hopea-tason kuukausi- ja aloitusmaksut ovat Kela-korvattavia, eli niistä hyvitetään takautuvasti noin 50%.

Tilikausittain tehtävä Kela-raportointi sisältyy hintaan!

Vertaa muihin Terppa!-palvelutasoihin.

Kiinteät hinnat. Helppo budjetoitava. Siellä missä sinäkin.